Testen & Meten
Elektrisch
Proces

Uw elektronica test-werkbank: Goed, Beter, Best

Of u nu nieuwe producten ontwerpt voor een groot bedrijf, knutselt aan elektronica als hobby of ergens daar tussenin werkt, het hebben van de juiste testapparatuur voor uw behoeften is essentieel. Testbanken worden vaak voorzien van apparatuur die van generatie op generatie wordt overgeleverd (wat een bewijs is voor die fabrikanten) of gedeeld wordt door meerdere afdelingen binnen een bedrijf. De juiste testapparatuur is echter niet noodzakelijk - of zelfs vaak de duurste of meest complete testapparatuur. In plaats daarvan hangt de juiste testapparatuur af van uw niveau van elektronische ervaring en testbehoeften.

  • Multimeters: Wordt onder andere gebruikt om de continuïteit, weerstand, spanning (V), VDC-uitgang en lage gelijkstroom (DC) te controleren.
  • Voedingen: Gebruikt als betrouwbare bron van gelijkstroomvoeding voor het ontwikkelen en testen van schakelingen onder verschillende omstandigheden.
  • Soldeerstations: Wordt gebruikt om schakelingen te maken door elektronische componenten aan te sluiten.
  • Oscilloscopen: Gebruikt om verandering in elektrosignaal in tijd te meten, die diverse gegevens, met inbegrip van omvang, frequentie, stijgingstijd, vervorming, en lawaai, onder andere parameters, oplevert.
  • Accessoires: Wordt gebruikt om u veilig te houden en het testen gemakkelijker te maken.

Essentiële producten in uw werkgebied

Klanten bestelden ook

Kies hieronder uit onze product selector

Wij gaan ervan uit dat uw werkplek optimaal is afgestemd op uw behoeften - maar voldoet uw meettechniek werkelijk aan uw exacte eisen?
Gebruik deze interactieve meetwerkbank om apparatuur te selecteren uit ons uitgebreide assortiment test- en meetapparatuur, zodat u de kwaliteit door nauwkeurigheid kunt garanderen.
Productcategorieën

De volgende zijn de belangrijkste categorieën van meetinstrumenten die essentieel zijn voor uw werk

Onze partners

Wij werken nauw samen met de toonaangevende merken in de markt. Daarom bieden wij u altijd de nieuwste innovaties.