a-su-lado.jpg

Blader door deze online catalogus en ontdek onze verschillende productcategorieën. Klik op de productcode als u een bepaald product wil vinden in onze webshop. Deze catalogus kan gedeeld en gedownload worden (zie rechterbovenhoek lichtgrijs blok)
DATA- EN ELEKTRICITEITSLEIDINGEN

communication-breakdown-hero2.jpg

DATA- EN ELEKTRICITEITSLEIDINGEN

Met data-gebaseerd, voorspellend onderhoud kan een bijna ideaal scenario worden bereikt: een datakabel meldt zich voor hij storingen veroorzaakt, een voedingskabel meldt zich voordat hij stuk gaat. Stroom- en datakabels gaan vaak onverwacht stuk, wat leidt tot downtime en onvoorziene kosten. Met de juiste brandbeveiligingsoplossingen, kan u brand en kortsluitingen voorkomen en voldoen aan de wettelijke eisen en voorschriften.

Arc-aardlekschakelaar, Siemens 5sv6

De 5sv6 vlamboogbestendige detectieapparaten van Siemens bieden optimale bescherming tegen door elektrische storingen veroorzaakte branden. Naast een gegarandeerde naadloze integratie in de relevante productgroepen, is dit product ook extra dun om maximaal ruimte te besparen.

Geselecteerde merken op het gebied van data & stroomkabels

LEKKAGE & TRILLING

communication-breakdown-hero2.jpg

LEKKAGE & TRILLING

Gas-, perslucht- en vacuümsystemen worden vaak beschadigd door trillingen. Verkeerd uitgelijnde assen, losraken of slijtage van lagers kunnen leiden tot onbalans en dus tot trillingen. Het installeren van grotere compressoren dan nodig is voor het onderhoud verhoogt ook de kapitaal- en energiekosten.
Met de juiste oplossingen en producten van RS kunt u de onderhoudskosten laag houden.

Industriële geluidscamera FLUKE ii900

Gas-, perslucht- en vacuümsystemen zijn een belangrijke bron van omgezette energie voor industriële installaties. In moderne fabrieken is dit soort energie overal nodig - het bedient machines, gereedschappen, robotica, lasers of wordt gebruikt voor productbehandeling. Bovendien zijn ze duur en een van de grootste bronnen van energieverspilling binnen de proces-industrie. Leer hoe deze nieuwe industriële geluidscamera, visueel lekken als geluidsbeelden weergeeft en daarmee helpt energieverspilling tegen te gaan en kosten te besparen.

Geselecteerde merken op het gebied van lekkage & trillingen

STEUERUNG & ÜBERWACHUNG

communication-breakdown-hero2.jpg

CONTROLE & TOEZICHT

Door een efficiënte bewaking kunnen maatregelen getroffen worden of kleine reparaties worden uitgevoerd tijdens lopende productiewerkzaamheden met zo min mogelijk stilstand.
Voor de aansturing en bewaking van procesinstallaties kunnen zowel inbouw- als handapparaten worden gebruikt, omdat deze na een korte opleiding van de medewerkers en zonder een historie van meetgegevens met een geringe investering kunnen worden gebruikt.

XIOT Cloud sensor

In deze video vindt u een prachtige case over predictive maintenance. Via de XIOT Cloud Sensor van Télémechanique Schneider wordt een signaal afgegeven als de perscontainer van deze klant vol is, waardoor extra transporten vermeden worden en de machine niet overbelast geraakt. Ook andere storingen worden via deze sensor pro-actief opgevangen.

Geselecteerde merken op het gebied van controle & monitoring


U kunt ons ook bezoeken op

De RS Community voor ontwikkelaars en technici - hét online platform dat u in staat stelt om ideeën te delen, inpspiratie op te doen en/of gratis tools te vinden om u te helpen met uw projecten.
Next