Sensors

Sensoren en zenders zijn gebruikelijke onderhoudsonderdelen. Als de "ogen en oren" van het productieproces staan zij voortdurend bloot aan het risico van beschadiging, verontreiniging en voortijdige uitval. In veel productiefaciliteiten worden verschillende sensorfabrikanten, -formaten en -technologieën gemengd. Wij kunnen u helpen met een breed scala aan fabrieks- en processensoren, met meer dan 15.000 opties.

Uitgelichte reeksen van detectietechnologie

Allen Bradley druksensoren

836P-serie compacte, kosteneffectieve digitale druksensoren geschikt voor gas, vloeistof en stoom met ingebouwde IO-Link-mogelijkheid.

Bekijk assortiment

Telemecanique XU sensoren

Een complete serie optische sensoren in metalen en plastic behuizingen met gangbare detectietypen - perfect voor onderhoudsdoeleinden.

Bekijk assortiment

Omron E2E inductieve sensoren

De E2E-NEXT-serie is de nieuwste generatie sensoren van marktleider Omron en biedt standaard precisie en duurzaamheid.

Bekijk assortiment

TE Connectivity sensoren

Ontdek een breed gamma van temperatuur-, vochtigheids-, druk-, positie-, trillings-, ultrasone en lichtsensoren voor industrieel gebruik.

Bekijk assortiment

Optische sensoren

Deze sensor is het meest gebruikte type automatiseringssensor. RS heeft meer dan 3.000 opties op voorraad om uw bedrijf draaiende te houden.

Bekijk assortiment

Inductieve sensoren

Vind schroefdraad-, blok-, ring- en sleufformaten met verschillende detectiebereiken van alle grote merken.

Bekijk assortiment

Capacitieve sensoren

De meest universele sensor die metaal, plastic en andere materialen effectief kan detecteren. Kan zelfs worden gebruikt voor niveaudetectie.

Bekijk assortiment

Ultrasone sensoren

Een flexibel sensortype dat zowel eenvoudige J / N-aanwezigheidsdetectie als afstandsmeting kan bieden via een proportionele uitgang.

Bekijk assortiment

Druksensoren

Onder druk? Wij kunnen u helpen met ons brede assortiment manometer- en absolute druktransducers, verkrijgbaar met waarden tot 2200 bar.

Bekijk assortiment

Thermokoppels & RTDs

Vind hier uw ideale vervangende temperatuursensor! We hebben de grootste aanbod van alle distributeurs, inclusief ons RS PRO-assortiment.

Bekijk assortiment

Flow sensoren

Het toevoegen van flowsensoren aan bestaande apparatuur kan een manier zijn om extra informatie te verkrijgen om downtime te voorkomen.

Bekijk assortiment

Niveausensoren

Niveausensoren worden vaak blootgesteld aan het risico van beschadiging, verontreiniging en voortijdige uitval. Vervang deze op tijd.

Bekijk assortiment

Vlotterschakelaars

Veel tanks en processen gebruiken vlotterschakelaars om het vloeistofpeil te bewaken. Vind uw perfecte schakelaar uit meer dan 500 opties.

Bekijk assortiment

Optische vezel sensor

Nauwkeurige optische sensoren die de ultieme aanwezigheidsdetectie bieden. Kies uit bekende merken en voordelige RS PRO-opties.

Bekijk assortiment

Roterende encoders en pickups

Vind optische encoders, magnetische pickups en lineaire transducers. Allemaal uit voorraad leverbaar bij RS!

Bekijk assortiment

Sensor connectiviteit

Ontdek ons assortiment sensorverdeelunits in zowel M8- als M12-maten, evenals IO naar Ethernet / IP-modules en IO-Link-compatibele units.

Bekijk assortiment