Industrial IOT

Industriële IOT biedt de mogelijkheid om in de productie- en industriële omgeving veel meer te weten te komen over wat er in de machines, processen en fabrieken gebeurt. Een centrale rol hierbij spelen sensoren en sensorgegevens, die de gegevensbasis vormen voor automatisering en zelflerende machines.

Uitgelichte producten en productcategorieën

Phoenix Contact - PLCNext

Een open-source PLC of gateway met ingebouwde OPC UA-server en die IEC 61131-3 of geavanceerde talen zoals Node-RED uitvoert.

Bekijk assortiment

BB-400 Open Edge Controller

Door Raspberry Pi aangedreven controller, ideaal voor het vastleggen van procesgegevens en het doorgeven ervan aan cloudservices.

Bekijk assortiment

TeSys Island belastingsbeheer

Belastingsbeheer ontworpen voor het schakelen, beschermen en beheren van motoren en andere elektrische belastingen tot 80A.

Bekijk assortiment

TE Connectivity IIoT antennes

IIoT betekent vaak draadloze connectiviteit en TE heeft de perfecte oplossingen voor industriële onderhoudstoepassingen.

Bekijk assortiment

RS PRO IO-link naderingssensor

Met de IO-Link kunnen sensoren extra statusgegevens via de bestaande 3/4 draadverbindingen naar een gateway sturen voor meer informatie.

Bekijk assortiment

Industriële IoT gateways

Apparaten die gegevens verzamelen van veldbussen en andere protocollen en vervolgens verbinding maken met cloudservices.

Bekijk assortiment

RS PRO IO-Link optische sensor

Optische sensoren met toegevoegde IO-Link-connectiviteit waardoor aanvullende gegevens via bedrading kunnen worden verzonden.

Bekijk assortiment

Data-acquisitie

Protocolconversie kan helpen met het ontsluiten van bestaande gegevens die vastzitten in gesloten controlesystemen.

Bekijk assortiment

IO-Link niveausensoren

Radar-, capacitieve en vibrerende vorkniveausensoren met IO-Link-mogelijkheid voor een grotere gegevensuitwisseling.

Bekijk assortiment

IO-Link ultrasone sensoren

Nauwkeurige ultrasone naderingssensoren met toegevoegde IO-Link-mogelijkheid, zodat u in realtime aanvullende statusgegevens kunt inzien.

Bekijk assortiment

IO-Link druksensoren

Druksensoren met ingebouwde IO-Link, waardoor ze via dezelfde bedrading aanvullende statusgegevens naar het besturingssysteem kunnen sturen.

Bekijk assortiment

SmartMONITOR bakensysteem

Een draadloos bewakingssysteem dat werkt met de Werma KombiSIGN-bakenreeks om een complete oplossing voor procesbewaking te creëren.

Bekijk assortiment

IO-Link detectie sensoren

Veel printprocessen maken gebruik van registratiemarkering, door de IO-Link-versies te selecteren krijgt u direct toegang tot de gegevens.

Bekijk assortiment

Tijdschakelaars

Een tijdschakelaar is een vooraf ingestelde timer die een elektrische schakelaar bedient. Kies uit licht-, Din-rail- en plug-in schakelaars.

Bekijk assortiment

Reflectieve optische sensoren

Deze sensoren zetten de lichtgolven, die door het object passeren, om in een stukje informatie dat een beeld vormt.

Bekijk assortiment

Verbonden sensoren

Het assortiment multifunctionele sensoren van RS Components stelt u in staat om als nooit tevoren de controle over te nemen.

Bekijk assortiment