Control Gear & Power Supplies

Ons uitgebreide assortiment besturings- en schakelapparatuur omvat alle grote namen op het gebied van magneetschakelaars, drukknoppen, relais, voedingen, DIN-railterminals, isolatoren en zekeringen. Bovendien kunnen we u met ons scala aan bezorgopties helpen uw bedrijf het hele jaar door 24/7 draaiende te houden! Bij RS krijgt u meer!

Uitgelichte reeksen van voorschakelapparatuur

ebm-papst Borstelloze motorkit

De serie ebm-papst K4 DC-motorsets omvat een nominaal uitgangsvermogen van 100-356 W en een koppel van 24Ncm - 85Ncm.

Bekijk assortiment

Traco Power DIN-rail voedingen

TCL voedingen van industriële kwaliteit met een ultrabreed ingangsspanningsbereik, instelbare output en een garantie van 3 jaar.

Bekijk assortiment

Mean Well SMPS

Vervang uw AC & DC voedingseenheden om het stroomverbruik en de warmteafvoer te verminderen.

Bekijk assortiment

Schneider Electric Multi9 MCBs

Stroomonderbrekers voor algemeen gebruik, geschikt voor zowel commerciële als residentiële toepassingen.

Bekijk assortiment

24Vdc DIN-railvoedingen

Hoogwaardige, voordelige voedingen geschikt voor bedieningspanelen en algemeen gebruik met volledige industriële goedkeuring.

Bekijk assortiment

Schakelaars

AC-3-geclassificeerde schakelaars die geschikt zijn voor motor- en andere industriële belastingen.

Bekijk assortiment

Geïsoleerde DC-DC-omvormers

Zetten DC om van de ene spanning naar de andere en bevatten een elektrische barrière tussen de ingang en de uitgang voor meer veiligheid.

Bekijk assortiment

Industriële MCBs

Ons assortiment MCB's omvat alle grote namen - Schneider Electric, Eaton, ABB, Siemens en Allen-Bradley - in 6kA, 10kA en andere opties.

Bekijk assortiment

RS PRO keuzeschakelaars

Schakelkoppen van RS PRO zijn er in verschillende vormen en zijn meestal gemaakt van hard materiaal, zoals plastic of metaal.

Bekijk assortiment

Industriële relais

Met meer dan 11.000 industriële relais kunnen we u helpen de zaak draaiende te houden. Kies uit plug-in formaten, interface en stuurrelais.

Bekijk assortiment

Zekeringen

Laat een onderdeel van max een paar euro niet uw hele bedrijf stilleggen. Ons assortiment zekeringen omvat alle gangbare patronen, boutforma

Bekijk assortiment

DIN- en paneeltransformatoren

Verkrijgbaar in een breed scala aan vermogensklassen en spoelconfiguraties, perfect voor het matchen van een bestaande defecte transformator

Bekijk assortiment

Eindblokken

Vind DIN-terminals, standaard 'choc block'-klemmenstroken en verdeelblokken om u te helpen elektrische reparaties of upgrades uit te voeren.

Bekijk assortiment

Industriële schakelaars

Alles, van isolatoren en eindschakelaars tot vergrendelde en magnetische schakelaars om uw machines en locatie operationeel te houden.

Bekijk assortiment

Zekeringhouders

Een defecte of losse zekeringhouder kan de oorzaak zijn van stroomuitval en downtime. We hebben bijna 1.000 opties, vind ze hier.

Bekijk assortiment

RS PRO AC/DC adapters

Deze zijn geschikt voor toepassingen als laders, settopboxen, motorbesturingen en andere kantoorautomatiseringsproducten.

Bekijk assortiment