RS Components introduceert hoogwaardig RS PRO tweekanaals soldeerstation

Robuust soldeergereedschap biedt gelijktijdige functionaliteit van soldeerbout en pincet, en biedt professionele mogelijkheden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Brussel, België, 13 Februari 2019:

RS Components (RS), het handelsmerk van Electrocomponents plc (LSE: ECM), een wereldwijde meerkanaals distributeur, heeft het RS PRO slimme tweekanaals soldeerstation geïntroduceerd voor een uiteenlopende groep technische professionals. Het soldeerstation is nu leverbaar tegen de zeer scherpe prijs van € 599,95 en is het eerste product in het RS PRO-assortiment dat beschikbaar is in een hoogwaardige specificatie met twee kanalen.

 

"Dit tweekanaals soldeergereedschap is een belangrijke aanvulling op het RS PRO-assortiment," zei Simon Brown, VP van RS PRO. "De combinatie van kracht, flexibiliteit en functionaliteit is gewoon nergens anders beschikbaar op dit prijsniveau. Daardoor kunnen wij een grotere groep potentiële gebruikers toegang bieden tot professionele soldeermogelijkheden."

 

Het soldeerstation biedt een gecombineerd maximaal vermogen van 200 W. Een belangrijk kenmerk is het gelijktijdige gebruik van een soldeerbout en pincet, die beide zijn opgenomen in het pakket, samen met de hoofdverwarmingseenheid en twee gereedschapshouders. Het station is een zeer robuuste heavyduty-eenheid en de gereedschapshouders beschikken over inzetstukken van metaal voor de plaatsing van de soldeerbout en het pincet.

 

De meegeleverde soldeerbout met een vermogen van 130 W beschikt over snelle opwarming en snel herstel, en kan binnen 10 seconden worden opgewarmd tot de maximumtemperatuur. Het pincet met een vermogen van 100 W beschikt over een soldeer- en desoldeerfunctie en is geschikt voor gebruik met verschillende op oppervlakken bevestigde apparaten. Bovendien betekent het maximale vermogen van 150 W voor een eenkanaals soldeerbout dat het product geschikt is voor het solderen van grote soldeervlakken.

Over RS Components

RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, een wereldwijde multi-channel distributeur. Wij bieden meer dan 500.000 industriële en elektronische producten aan, afkomstig van meer dan 2.500 toonaangevende fabrikanten. Daarnaast bieden wij een breed scala aan services met toegevoegde waarde, aan meer dan een miljoen klanten. Wij zijn actief in 32 landen, handelen via meerdere kanalen en verzenden meer dan 50.000 pakketten per dag.

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,7 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2018 afliep.


Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-online.com.

  

Perscontacten:     

Frank Behrens
RS Components GmbH

Hessenring 13 b

64546 Mörfelden-Walldorf 

Duitsland

 

Tel.: +49 6105 401 803

frank.behrens@rs-components.com