Nu beschikbaar bij RS Components: IoT-ontwikkelkit die zonder gedoe kan worden verbonden met geavanceerd Cloud-services-platform

UrsaLeo-sensorkit met vooraf geregistreerde toegang tot Google Cloud brengt data tot leven met dashboards, configureerbare waarschuwingen, analyses, API's en meer

Brussel, België, 27 November 2018:

RS Components (RS), het handelsmerk van  Electrocomponents plc (LSE:ECM), een wereldwijde meerkanaals distributeur, heeft een ontwikkelingskit met cloudmogelijkheden geïntroduceerd die IoT-monitoringsprojecten kickstart door gebruikers de mogelijkheid te bieden om data te verzamelen en op een dashboard te analyseren binnen enkele minuten na het uitpakken.

De UrsaLeo UL-NXP1S2R2-kit bevat een Silicon Labs Thunderboard™ 2-sensormodule, klaar om verbinding te maken met het serviceplatform van UrsaLeo in de Google Cloud. Vooraf geregistreerde toegang helpt ontwikkelaars snel productief te zijn en te beginnen met het configureren van hun eigen dashboards en grafieken, "event-based" tekst of e-mailalerts, en Google Analytics uit te voeren. Apps en API's zijn bedoeld om sensoren lokaal te beheren, diagnoses uit te voeren en gegevens naadloos te delen met andere bedrijfssoftware of toepassingen van derden, zoals businessintelligencetoepassingen.

De kit is snel op te starten, gemakkelijk te gebruiken en helpt gebruikers hun ideeën sneller tot leven te brengen en de kracht van monitoring op afstand en big data te benutten in sectoren als Industrie 4.0, automotive-diagnostiek, gezondheidszorg en algemene datamonitoring.

Om gebruiksklare producten te leveren en de tijd tot de markt te beperken, kunnen ontwikkelaars ook gebruikmaken van UrsaLeo-softwareontwikkelingskits voor het porteren van volledig ontwikkelde code naar aangepaste hardware en voor ondersteuning van productieschaling en apparaatbeheer.

Over RS Components

RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, een wereldwijde multi-channel distributeur. Wij bieden meer dan 500.000 industriële en elektronische producten aan, afkomstig van meer dan 2.500 toonaangevende fabrikanten. Daarnaast bieden wij een breed scala aan services met toegevoegde waarde, aan meer dan een miljoen klanten. Wij zijn actief in 32 landen, handelen via meerdere kanalen en verzenden meer dan 50.000 pakketten per dag.

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,7 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2018 afliep.


Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-online.com.

  

Perscontacten:     

Frank Behrens
RS Components GmbH

Hessenring 13 b

64546 Mörfelden-Walldorf 

Duitsland

 

Tel.: +49 6105 401 803

frank.behrens@rs-components.com