RS Components breidt assortiment RS Pro-pneumatiek uit

Apparaten voor onderhoudstechnici en machinebouwers vormen een aanvulling op bestaande RS Pro-reeks van pneumatiek

Brussel, België, 6 November 2018:

RS Components (RS), het handelsmerk van Electrocomponents plc (LSE:ECM), een wereldwijde meerkanaals distributeur, heeft een belangrijke uitbreiding van zijn assortiment van pneumatische onderdelen aangekondigd met de introductie van een volledig gamma van zeer scherp geprijsde RS Pro-apparaten.

RS biedt al jaren een breed scala aan RS Pro-buis- en -slangproducten, maar deze introductie vertegenwoordigt een significante uitbreiding van het assortiment pneumatiek. Een voordelig alternatief dat direct uit voorraad beschikbaar is met meer dan 1000 producten is toegevoegd aan het RS-assortiment. Dit omvat cilinders, actuatoren en kleppen, inclusief magneetkleppen, maar ook een reeks luchtvoorbereidings- en luchtbehandelingsapparaten en een breed assortiment fittingen en snelkoppelingen.

De pneumatische onderdelen zijn nu leverbaar in de regio's EMEA en Azië/Pacifisch gebied, en zijn onderworpen aan strikte tests om te voldoen aan veeleisende industriestandaarden. Verder worden ze geleverd met het RS Pro-kwaliteitskeurmerk en drie jaar garantie.

Over RS Components

RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, een wereldwijde multi-channel distributeur. Wij bieden meer dan 500.000 industriële en elektronische producten aan, afkomstig van meer dan 2.500 toonaangevende fabrikanten. Daarnaast bieden wij een breed scala aan services met toegevoegde waarde, aan meer dan een miljoen klanten. Wij zijn actief in 32 landen, handelen via meerdere kanalen en verzenden meer dan 50.000 pakketten per dag.

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,7 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2018 afliep.


Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-online.com.

  

Perscontacten:     

Frank Behrens
RS Components GmbH

Hessenring 13 b

64546 Mörfelden-Walldorf 

Duitsland

 

Tel.: +49 6105 401 803

frank.behrens@rs-components.com