RS Components levert nu de nieuwste versie PushPull-connectoren van HARTING voor industriële toepassingen

PushPull-apparaten van de tweede generatie leveren een hoge flexibiliteit, een veiligere verbinding en een hogere betrouwbaarheid voor de Industrie 4.0-omgeving

Brussel, België, 12 September 2018:

RS Components (RS), het handelsmerk van Electrocomponents plc (LSE:ECM), een wereldwijde meerkanaals distributeur, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van de V4-reeks PushPull-connectoren van HARTING, die is gericht op een diverse industriële toepassingen.

 Het industriële assortiment van PushPull bestrijkt het bereik van de connectiviteit van data tot signaal naar vermogen, terwijl het ook een hoge mate van modulaire flexibiliteit biedt, waardoor de serie ideaal is om te voldoen aan de behoeften van de Industrie 4.0-omgeving, waardoor een snelle en eenvoudige bediening en robuustheid en een breed scala aan toepassingen.

Deze tweede generatie PushPull V4 heeft een nieuwe uitstraling en nog meer voordelen. Hij is bijvoorbeeld voorzien van nieuw behuizingsmateriaal dat bescherming biedt tegen extreem agressieve chemicaliën.Daarnaast biedt de nieuwe uitvoering meer veiligheid dankzij de insteekbeveiliging. Dit is een extra rotatievergrendeling waarmee het PushPull-vergrendelingselement na plaatsing wordt beveiligd en waardoor de procesbetrouwbaarheid wordt vergroot.

De reeks bevat ook een set van twee verschillende kleurmarkeringen. De eerste kleurcodering maakt eenvoudige aansluiting mogelijk, aangezien snel wordt aangegeven of de uitlijning tussen de connector en aansluiting correct is. De tweede kleurcodering zorgt voor een juist indeling, vooral wanneer er op een toepassing meerdere PushPull-connectoren naast elkaar zijn geïnstalleerd.

De PushPull-connectoren van HARTING zijn nu beschikbaar bij RS

Over RS Components

RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, een wereldwijde multi-channel distributeur. Wij bieden meer dan 500.000 industriële en elektronische producten aan, afkomstig van meer dan 2.500 toonaangevende fabrikanten. Daarnaast bieden wij een breed scala aan services met toegevoegde waarde, aan meer dan een miljoen klanten. Wij zijn actief in 32 landen, handelen via meerdere kanalen en verzenden meer dan 50.000 pakketten per dag.

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,7 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2018 afliep.


Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-online.com.

  

Perscontacten:     

Frank Behrens
RS Components GmbH

Hessenring 13 b

64546 Mörfelden-Walldorf 

Duitsland

 

Tel.: +49 6105 401 803

frank.behrens@rs-components.com