RS Components helpt klanten bij de overstap naar het nieuwste assortiment drukknoppen en signaleringsapparatuur van Siemens

Distributeur helpt machine- en paneelbouwers bij de overstap op nieuwe SIRIUS ACT-drukknoppen van 22 mm.

Brussel, België, 8 Augustus 2018:

RS Components (RS), het handelsmerk van Electrocomponents plc (LSE:ECM), de wereldwijde distributeur voor technici, heeft aangekondigd nauw samen te werken met Siemens om klanten te helpen bij de uitfasering van het assortiment SIRIUS 3SB3 22mm-drukknoppen van de fabrikant, en de migratie naar de SIRIUS ACT-reeks van Siemens.

 

In oktober 2017 kondigde Siemens het begin aan van een geleidelijke uitfasering - verspreid over twee jaar - van zijn 22 mm SIRIUS 3SB3 regel- en signaleringsapparatuur. Zo hebben klanten voldoende tijd om over te stappen op de nieuwere reeks ACT-drukknopapparaten. Vanaf oktober 2019 zal Siemens de levering van de SIRIUS 3SB3 stopzetten.

 

Om klanten zoals machine- en paneelbouwers te helpen bij de migratie naar het ACT-assortiment, heeft TS een kruisverwijzingslijst opgesteld van SB3 tot CT-apparaten. Deze lijst, beschikbaar op de RS-website, bevat de RS-voorraadnummers en Siemens-onderdeelcodes, naast verdere informatie voor een soepele overgang voor klanten. RS heeft bovendien een speciale pagina gemaakt op de DesignSpark-website om klanten alle belangrijke informatie en beschikbare tools op één plek aan te bieden.

Over RS Components

RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, een wereldwijde multi-channel distributeur. Wij bieden meer dan 500.000 industriële en elektronische producten aan, afkomstig van meer dan 2.500 toonaangevende fabrikanten. Daarnaast bieden wij een breed scala aan services met toegevoegde waarde, aan meer dan een miljoen klanten. Wij zijn actief in 32 landen, handelen via meerdere kanalen en verzenden meer dan 50.000 pakketten per dag.

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,7 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2018 afliep.


Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-online.com.

 

Perscontacten:     

Frank Behrens 
RS Components GmbH

Hessenring 13 b

64546 Mörfelden-Walldorf 

Duitsland

 

Tel.: +49 6105 401 803

frank.behrens@rs-components.com