RS Components introduceert een nieuwe RS Pro-reeks van hoogwaardige en betaalbare luchtgereedschappen en accessoires

Er zijn meer dan 70 nieuwe luchtgereedschappen aan de reeks toegevoegd. Ze leveren de hoge prestaties die door onderhoudsprofessionals worden vereist.

Brussel, België, 4 December 2017:

RS Components (RS), het handelsmerk van Electrocomponents plc (LSE:ECM), de wereldwijde distributeur voor technici, heeft de RS Pro-reeks van hoogwaardige en betaalbare apparatuur uitgebreid met meer dan 70 nieuwe luchtgereedschappen en accessoires. Het assortiment omvat luchtsleutels, boren, zagen, ratels, slijpmachines, schuurmachines en polijstmachines, maar ook bijbehorende accessoires zoals rateldoppen, beitelsets, zaagbladen, snelspankoppen, slijpschijven en schuurschijven.

 

Deze lichtgewicht en robuuste gereedschappen zijn ideaal voor toepassingen in bijvoorbeeld werkplaatsen en productielocaties, en bieden de beste prestaties voor professionele gebruikers die onderhoudsactiviteiten uitvoeren. De RS Pro-reeks luchtgereedschappen is ontworpen op basis van de meest geavanceerde technologie in de markt, om de snelheid en het gemak bij het uitvoeren van klussen te vergroten en lawaai en trillingen te verminderen. Ergonomische handgrepen zorgen voor minder vermoeidheid bij langer gebruik en de lichtgewicht behuizingen maken de gereedschappen ideaal voor veelvuldig dagelijks gebruik.

 

Meer informatie ter ondersteuning van professionals is beschikbaar op de website van RS voor installatieonderhoud. De nieuwe RS Pro-luchtgereedschappen worden nu geleverd door RS in de regio's EMEA en Azië/Pacifisch gebied.

Over RS

Over RS Components

RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE: ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici.

RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, dé wereldwijde distributeur voor technici. RS is actief in 32 landen en distribueert 500.000 producten naar één miljoen klanten wereldwijd. Het bedrijf verstuurt dagelijks ongeveer 50.000 bestellingen. Het productaanbod van meer dan 2.500 fabrikanten omvat onder meer elektronica, producten voor procesautomatisering, test- en meetapparatuur en elektrotechnische en mechanische componenten.

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,51 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2017 afliep.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-online.com.


Over RS Benelux

RS Components is met 500.000 technische producten dé distributeur in de Benelux. RS levert onder meer kabels, connectoren, gereedschap, pneumatische producten, elektrische, elektronische & mechanische componenten, IT & veiligheid en test- & meetapparatuur. Het gehele assortiment is te vinden op nl.rs-online.com of benl.rs-online.com.. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden de volgende dag geleverd. Het moederbedrijf is in 1937 opgericht in Londen en heeft zich in de loop der jaren overal ter wereld gevestigd. Het kantoor in de Benelux is opgericht in 1998.