RS Components voorziet DesignSpark.com van upgrade

Nieuwe DesignSpark.com biedt meer functies voor de snel groeiende ontwerpers-community van elektronica, mechanica en elektrische systemen

Brussel, België, 6 Oktober 2016:

RS Components (RS), het handelsmerk van Electrocomponents plc (LSE: ECM), de wereldwijde distributeur voor technici, heeft vandaag bekend gemaakt dat zijn populaire DesignSpark.com is vernieuwd met functionele verbeteringen en andere look & feel. De site wordt gebruikt door honderdduizenden technici die betrokken zijn bij het ontwikkelen van elektronische, mechanische en automatiseringsontwerpen.

 

Op basis van feedback uit de voortdurend groeiende DesignSpark-community (momenteel al meer dan 460.000 gebruikers) heeft RS de functies van de site verbeterd. Het is nu nog eenvoudiger om door de website te navigeren, waardoor gebruikers eenvoudiger vinden waarnaar zij op zoek zijn, met besteloptie via RS Online.

 

Daarnaast is het nog eenvoudiger voor ontwerpers om materiaal te uploaden. Zo kunnen gebruikers nu concepten van hun werk maken en bekijken voordat het online gepubliceerd wordt. Met de nieuwsfunctie kunnen fabrikanten veel eenvoudiger informatie over hun nieuwste producten plaatsen, waardoor interesse in nieuwe ontwikkelingen in een vroeg stadium gepeild kan worden. Naast informatie over elektronicaontwerp omvat de website ook een uitgebreide reeks technische artikelen met betrekking tot procesautomatisering.

 

"Het DesignSpark-programma is bedoeld voor het ondersteunen van innovatie voor elke ontwerper", aldus Glenn Jarrett, Vice President van DesignSpark bij RS Components. "Het vernieuwde DesignSpark.com biedt een grote hoeveelheid nieuws, informatie en gratis te downloaden ontwerptools voor technici aan. Het heeft een betere look & feel, en biedt onze gewaardeerde DesignSpark-community het extra nut dat de gebruikers verdienen. Wij hopen dat bestaande leden de nieuwe ervaring als positief ervaren en de website nog eenvoudiger, sneller en interactief vinden, en we verheugen ons erop dat deze inspirerende community nog verder blijft groeien."

 

Over RS

Over RS Components

RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici.

RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, dé wereldwijde distributeur voor technici. RS is actief in 32 landen en distribueert 500.000 producten naar één miljoen klanten wereldwijd. Het bedrijf verstuurt dagelijks ongeveer 44.000 bestellingen. Het productaanbod van meer dan 2.500 fabrikanten omvat onder meer elektronica, producten voor procesautomatisering, test- en meetapparatuur en elektrotechnische en mechanische componenten.

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,29 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2016 afliep.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website //www.rs-online.com


Over RS Benelux

RS Components is met 500.000 technische producten dé distributeur in de Benelux. RS levert onder meer kabels, connectoren, gereedschap, pneumatische producten, elektrische, elektronische & mechanische componenten, IT & veiligheid en test- & meetapparatuur. Het gehele assortiment is te vinden op nl.rs-online.com of benl.rs-online.com.. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden de volgende dag geleverd. Het moederbedrijf is in 1937 opgericht in Londen en heeft zich in de loop der jaren overal ter wereld gevestigd. Het kantoor in de Benelux is opgericht in 1998.