RS Components optimaliseert aanbod TRACO POWER-voedingen

Gerichte investering in hoogstaande stroomproducten zorgt voor optimale ervaring voor de klant, optimale beschikbaarheid en de beste prijs

Brussel, België, 15 Oktober 2015:

RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici, heeft het TRACO POWER-assortiment uitgebreid met extra productlijnen en grotere voorraden. Hierdoor zijn de populaire voedingen altijd onmiddellijk beschikbaar voor de beste prijs.

RS heeft al het grootste aanbod aan TRACO POWER-stroomverdelers  en het heeft zijn goede positie nu gebruikt om de keuze voor klanten nog groter en de meest gewilde producten nog toegankelijker te maken. Het aanbod aan TRACO POWER-producten omvat bij RS nu meer dan 2500 stroom- en schakelproducten, DC-naar-DC-omvormers, schakelregelaars en DIN-railvoedingen. 

"Wij investeren in een samenwerking met TRACO die haar waarde al heeft bewezen. TRACO is een van de wereldwijde marktleiders in stroomproducten", aldus Valerie Ramon, International Head ET&M bij RS. "Wij hebben ons assortiment uitgebreidt als onderdeel van ons Top Runners-programma en we kunnen klanten nu garanderen dat deze producten binnen 24 uur verkrijgbaar zijn, voor de beste prijs en met de meest betrouwbare ondersteuning."

 Andrea Huder, Head High Service Level Distribution bij TRACO: "RS heeft een innovatieve en intelligente aanpak, die klanten een uitstekende ervaring biedt en de verkoop daarom flink zal stimuleren."

 De TRACO POWER-voedingen die RS nu op voorraad heeft zijn onder meer schakelvoedingen van 2 tot 1000 W, met een of meerdere uitgangen, diverse uitgangsspanningen en ingekapselde, afgesloten of open-frame-behuizingen. Daarnaast is er een ruim aanbod van zeer efficiënte geïsoleerde en niet-geïsoleerde DC-naar-DC-omvormers van 1 tot 300 W, met diverse montagemogelijkheden en een ruime keuze aan in- en uitgangsspanningen. Er zijn meer dan 90 DIN-rail- en paneelvoedingen van 12 tot 960 W verkrijgbaar, in diverse breedten, met standaard-uitgangsspanningen tot 48 V. Ook zijn er schakelregelaars met surface-mount- en through-hole-configuraties voor stroomsterkten van 0,5 tot 6 A, met ingangsspanningen van -32 tot +42 V DC. RS biedt ook een groot aantal accessoires van TRACO POWER zelf aan, zoals buffermodules, batterijcontrolemodules, redundantiemodules, chokes, heatsinks, kabels en montage-adapters.

Over RS

Over RS Components
RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, 's werelds grootste servicedistributeur van elektronica- en onderhoudsproducten. RS is actief in 32 landen en distribueert meer dan 500.000 producten naar één miljoen klanten wereldwijd. Het bedrijf verstuurt dagelijks ongeveer 44.000 bestellingen. Het productaanbod van meer dan 2.500 leveranciers omvat alles van elektronica, automatisering en procescontrole tot test- en meetapparatuur en elektrische en mechanische componenten. 

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,27 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2014 afliep. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-components.com. 

Over RS Benelux
RS Components is met 500.000 technische producten dé distributeur in de Benelux. RS levert onder meer kabels, connectoren, gereedschap, pneumatische producten, elektrische, elektronische & mechanische componenten, IT & veiligheid en test- & meetapparatuur. Het gehele assortiment is te vinden op nl.rs-online.com of benl.rs-online.com. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden de volgende dag geleverd. Het moederbedrijf is in 1937 opgericht in Londen en heeft zich in de loop der jaren overal ter wereld gevestigd. Het kantoor in de Benelux is opgericht in 1998.