Exclusief bij RS Components: geconfigureerde Bahco-modules voor het eenvoudig samenstellen van gereedschapssets

Modules en gereedschapssets helpen technici bij het aanschaffen van het juiste gereedschap voor professionele werkzaamheden

Brussel, België, 12 Oktober 2015:

RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici, zal als eerste de nieuwe Bahco-modules voor gereedschapskasten gaan aanbieden. Deze zijn speciaal geconfigureerd om technici snel en eenvoudig het juiste gereedschap voor hun vak te laten aanschaffen. 

De 26 gereedschapsmodules van het Zweedse kwaliteitsmerk zijn tot eind 2015 exclusief verkrijgbaar bij RS. Ze zijn speciaal samengesteld om in te spelen op de wensen van bijvoorbeeld elektrotechnici, monteurs en onderhoudstechnici in diverse branches, zoals het gebouwenonderhoud, de autobranche, de bouw, de elektrotechniek, de werktuigbouwkunde en de zware industrie. De modules zijn ontworpen voor gebruik in combinatie met Bahco-kasten, die ook verkrijgbaar zijn bij RS en ze zijn samen te gebruiken met concurrerende merken. 

De selecties bevatten zeer uiteenlopende soorten gereedschap, zoals sleutelsets met meerdere onderdelen, combinatiesleutels, ratelsleutels, tangen, schroevendraaiers, VDE-gereedschap, inbussleutels en borgveertangen. Er zijn ook gemengde configuraties, evenals modules met ergonomische versies van standaardgereedschap. De modules zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, van 6 tot wel 91 onderdelen, in op maat gemaakte foaminzetstukken die eenvoudig in de gereedschapskast kunnen worden gezet. Deze zorgen ook voor bescherming en maken eenvoudig inzichtelijk of er gereedschap ontbreekt. De modules zijn bedoeld om bestaande gereedschapssets op een eenvoudige manier uit te breiden.

Er zijn bij RS nu ook zes nieuwe Bahco-gereedschapssets verkrijgbaar: algemene sets van 31 en 46 stuks, een set van 13 stuks voor elektriciens, een set van 58 stuks voor onderhoudstechnici, een onderhoudsset van 73 stuks en een elektromechanische set van 56 stuks. 

Kijk voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen op benl.rs-online.com.

Over RS

Over RS Components
RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, 's werelds grootste servicedistributeur van elektronica- en onderhoudsproducten. RS is actief in 32 landen en distribueert meer dan 500.000 producten naar één miljoen klanten wereldwijd. Het bedrijf verstuurt dagelijks ongeveer 44.000 bestellingen. Het productaanbod van meer dan 2.500 leveranciers omvat alles van elektronica, automatisering en procescontrole tot test- en meetapparatuur en elektrische en mechanische componenten. 

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,27 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2014 afliep. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-components.com. 

Over RS Benelux
RS Components is met 500.000 technische producten dé distributeur in de Benelux. RS levert onder meer kabels, connectoren, gereedschap, pneumatische producten, elektrische, elektronische & mechanische componenten, IT & veiligheid en test- & meetapparatuur. Het gehele assortiment is te vinden op nl.rs-online.com of benl.rs-online.com. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden de volgende dag geleverd. Het moederbedrijf is in 1937 opgericht in Londen en heeft zich in de loop der jaren overal ter wereld gevestigd. Het kantoor in de Benelux is opgericht in 1998.