Persberichten


Nieuwe Andon Light Kit voor een snelle integratie van statusbakens

De eenvoudig te installeren kit van Werma helpt bij het invoeren van lean-productie in elke omgeving

Brussel, België, 11 Mei 2015:

RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici, introduceert de nieuwe Werma Andon Light Kit. Deze kit maakt het mogelijk om snel om een call-to-action-baken toe te voegen aan apparatuur in de productielijn, conform de lean-productieprincipes.

Ingenieurs kunnen met deze kit een torenbaken toevoegen aan elke machine, elk transportsysteem en elk handmatig werkstation. Zo is het mogelijk om de status aan te geven of om aan te geven dat er een supervisor of monteur nodig is

De kit is een compleet gebruiksklaar pakket met alle benodigde onderdelen voor een Andon-systeem, en is exclusief verkrijgbaar bij RS Components.

De AndonBOX-hoofdcontroller bevat slimme elektronica met verlichte schakelaars voor het activeren van maximaal acht verschillende statussen.

Ook meegeleverd: rode, gele en groene Werma KombiSIGN 71-LED-torenlampen, lampstandaard, muurbeugel met ondersteunende buis, lichtnetaansluiting, 5m kabel en een terminal-element. De voeding heeft een invoerbereik van 100 tot 240 V en verwisselbare adapters voor de EU, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika, zodat hij in de meeste landen kan worden gebruikt.

Over RS

Over RS Components
RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, 's werelds grootste servicedistributeur van elektronica- en onderhoudsproducten. RS is actief in 32 landen en distribueert meer dan 500.000 producten naar één miljoen klanten wereldwijd. Het bedrijf verstuurt dagelijks ongeveer 44.000 bestellingen. Het productaanbod van meer dan 2.500 leveranciers omvat alles van elektronica, automatisering en procescontrole tot test- en meetapparatuur en elektrische en mechanische componenten. 

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,27 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2014 afliep. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-components.com. 

Over RS Benelux
RS Components is met 500.000 technische producten dé distributeur in de Benelux. RS levert onder meer kabels, connectoren, gereedschap, pneumatische producten, elektrische, elektronische & mechanische componenten, IT & veiligheid en test- & meetapparatuur. Het gehele assortiment is te vinden op nl.rs-online.com of benl.rs-online.com. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden de volgende dag geleverd. Het moederbedrijf is in 1937 opgericht in Londen en heeft zich in de loop der jaren overal ter wereld gevestigd. Het kantoor in de Benelux is opgericht in 1998.