Persberichten


RS Components breidt assortiment uit met aandrijfproducten van nieuwe distributiepartner Freudenberg Sealing Technologies

Asafdichtingen van superieure kwaliteit besparen energie en exploitatiekosten

Brussel, België, 11 Mei 2015:

RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici, heeft een nieuwe distributieovereenkomst getekend met Freudenberg Sealing Technologies (voorheen Simrit-afdichtingen). Hiermee worden er draaiende en radiale asafdichtingen toegevoegd aan het assortiment van aandrijfproducten, dat al bestaat uit afdichtingen, stopbuspakkingen, ventielpakkingen en O-ringen van top-OEM's.

De Freudenberg-afdichtingen presteren uitstekend op het gebied van slijtage en warmteopwekking. Dit zorgt voor minder krachtverlies en maakt de levensduur langer, wat weer leidt tot minder downtime en lagere exploitatiekosten.

Dankzij de verbeterde prestaties en de zuinige eigenschappen zijn deze afdichtingen een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld de lucht- en ruimtevaart, het transport, de autobranche, de industriële automatisering en de energie- en krachtopwekking, in toepassingen als aandrijvingen, vloeistofverwerkingsapparaten en werktuigmachines. De afdichtingen kunnen worden gebruikt met minerale en synthetische oliën en vetten, en in een groot aantal toepassingen, zoals assen, elektrisch gereedschap, industriële versnellingsbakken, motoren en pompen.

De Freudenberg-afdichtingen zijn bij RS uit voorraad verkrijgbaar zonder minimale bestelhoeveelheid.