Persberichten


RS Components bundelt krachten met Big Wipes en levert nu schoonmaakdoekjes van industriële kwaliteit

RS-klanten over de hele wereld kunnen nu schoon en veilig schoonmaken met krachtige Big Wipes

Brussel, België, 17 Maart 2015:

RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici, is de eerste internationale kwaliteitsdistributeur geworden die Big Wipes-schoonmaakdoekjes van industriële kwaliteit in voorraad heeft. Deze doekjes hebben een speciale formule om sneller schoon te kunnen maken en zijn zeer veilig voor de huid.

De Big Wipes zijn groot, hebben een speciale formule met huidconditioner en zijn gemaakt van krachtige kwaliteitsstof. Zo verwijderen ze snel ongewenste substanties, zoals PU-schuim, verf, lak, siliconen, lijm, olie en vet, van veel verschillende oppervlakken. De doekjes blijven ook hun werk doen als er al veel vuil op zit; zodoende zijn er voor grote schoonmaakoperaties minder doekjes nodig. De formule is biologisch afbreekbaar, vrij van conserveermiddelen en voldoet aan de Cosmeticaverordening van de EU. Zodoende zijn de Big Wipes goed voor het milieu en voor de huid van de gebruiker.

RS heeft het complete Big Wipes-assortiment in voorraad, bestaande uit de Multi-Purpose-, Heavy-Duty- en Multi-Surface-doekjes, in verpakkingen van 80 tot 240 stuks. Dankzij het lage alcoholgehalte (circa 5%) kunnen de doekjes overal worden gebruikt, zonder transportbeperkingen.

Over RS

Over RS Components
RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, 's werelds grootste servicedistributeur van elektronica- en onderhoudsproducten. RS is actief in 32 landen en distribueert meer dan 500.000 producten naar één miljoen klanten wereldwijd. Het bedrijf verstuurt dagelijks ongeveer 44.000 bestellingen. Het productaanbod van meer dan 2.500 leveranciers omvat alles van elektronica, automatisering en procescontrole tot test- en meetapparatuur en elektrische en mechanische componenten. 

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,27 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2014 afliep. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-components.com. 

Over RS Benelux
RS Components is met 500.000 technische producten dé distributeur in de Benelux. RS levert onder meer kabels, connectoren, gereedschap, pneumatische producten, elektrische, elektronische & mechanische componenten, IT & veiligheid en test- & meetapparatuur. Het gehele assortiment is te vinden op nl.rs-online.com of benl.rs-online.com. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden de volgende dag geleverd. Het moederbedrijf is in 1937 opgericht in Londen en heeft zich in de loop der jaren overal ter wereld gevestigd. Het kantoor in de Benelux is opgericht in 1998.