Persberichten


PLC-startpakket vereenvoudigt het ontwerp van controlepanelen met behulp van de M221-controller van Schneider Electric

Nieuw M221-startpakket maakt instap in uitgebreid Schneider assortiment eenvoudig en speelt in op vrijwel alle wensen qua paneelbouw en onderhoud. Exclusief verkrijgbaar bij RS Components.

Haarlem, 17 Februari 2015:

RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici, heeft een nieuw en exclusief startpakket op de markt gebracht dat het ontwerp van controlepanelen eenvoudiger maakt met behulp van de geavanceerde M221, een logische controller van Schneider Electric.

De Modicon M221 is een veelzijdige PLC met de beste formaat-kwaliteitverhouding in de branche. Eenvoudig te programmeren, mogelijkheden tot uitbreiding en met minimale installatie-eisen.

Als wereldwijde distributeur van Schneider Electric heeft RS een ruim aanbod aan concurrerend geprijsde producten ter ondersteuning van innovatieve, nieuwe paneelontwerpen of voor onderhoud en herinrichting, uit voorraad leverbaar.

Hierbij kunt u denken aan behuizingen, schakelaars, circuitbescherming, installatieautomaten, motor gestuurde apparatuur, PLC's, HMI's en nog veel meer.

Andere belangrijke producten zijn onder andere de Acti-9, dat bekend staat als het meest efficiënte en eenvoudige stroomdistributiesysteem dat op de markt verkrijgbaar is. Daarnaast zorgt de Altivar 32, een dunne motoraandrijving met variabele snelheden voor een ruimtebesparing tot wel 40%. De toonaangevende Tesys-D-serie van schakelaars beschikt over EverLink- verbindingstechnologie zodat de integriteit van verbindingen met een hoge stroomsterkte gewaarborgd blijft.

Bezoek voor meer informatie over prijzen en voor online-bestellingen www.rs-online.com.

Over RS

Over RS Components
RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, 's werelds grootste servicedistributeur van elektronica- en onderhoudsproducten. RS is actief in 32 landen en distribueert meer dan 500.000 producten naar één miljoen klanten wereldwijd. Het bedrijf verstuurt dagelijks ongeveer 44.000 bestellingen. Het productaanbod van meer dan 2.500 leveranciers omvat alles van elektronica, automatisering en procescontrole tot test- en meetapparatuur en elektrische en mechanische componenten. 

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,24 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2013 afliep. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-components.com. 

Over RS Benelux
RS Components is met 500.000 technische producten dé distributeur in de Benelux. RS levert onder meer kabels, connectoren, gereedschap, pneumatische producten, elektrische, elektronische & mechanische componenten, IT & veiligheid en test- & meetapparatuur. Het gehele assortiment is te vinden op nl.rs-online.com of benl.rs-online.com. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden de volgende dag geleverd. Het moederbedrijf is in 1937 opgericht in Londen en heeft zich in de loop der jaren overal ter wereld gevestigd. Het kantoor in de Benelux is opgericht in 1998.