Persberichten


Betrokkenheid, klantenbinding en inspanningen voor EMEA-distributie leveren RS Components partner award van Keysight Technologies op

Award bekroont groei die RS in EMEA heeft behaald met Keysights test- en meetapparatuur

Haarlem, 12 Februari 2015:

RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici, is door Keysight Technologies bekroond met een partner award vanwege de sterke klantenbinding en inspanningen die RS heeft geleverd als distributeur in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. RS krijgt de award als erkenning voor de grote betrokkenheid en loyaliteit die het in de ingenieurswereld heeft opgebouwd. Het bedrijf heeft vertrouwen en respect verworven van Keysight-klanten in de hele regio EMEA.

Keysight en RS werken al jarenlang samen en bieden expertise in elektronische test- en meetapparatuur binnen een groot netwerk van industriële en elektronicaklanten, in de hele regio EMEA. Dit strategische partnerverband strekt zich daarnaast via RS uit in Australië, China, Japan en Zuidoost-Azië, en via Allied Electronics tot Noord-Amerika.

De twee bedrijven bieden hun klanten samen via de website van RS een snelle, eenvoudige toegang aan tot het productaanbod van Keysight. Een snelle levering is gegarandeerd dankzij de toonaangevende logistieke infrastructuur van de distributeur.

"RS is een van onze belangrijkste internationale distributeurs", aldus Alessandro Pino, Head Indirect Sales at Keysight Technologies EMEA. "Deze award laat zien dat RS voor onze klanten van enorme waarde is; RS heeft een zeer hoog serviceniveau. Met de award laten wij onze waardering blijken voor de groei die ons productaanbod heeft doorgemaakt als gevolg van deze samenwerking."

"Dankzij ons strategische partnerverband met Keysight Technologies kunnen wij een uitstekende service bieden op het gebied van elektronische test- en meetapparatuur", aldus Valerie Ramon, Global Head Electrical, Test and Measurement equipment bij RS Components. "Deze award laat zien hoe samenwerking kan leiden tot succes, waarbij uiteindelijk onze klanten het meest profiteren."

Over RS

Over RS Components
RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, 's werelds grootste servicedistributeur van elektronica- en onderhoudsproducten. RS is actief in 32 landen en distribueert meer dan 500.000 producten naar één miljoen klanten wereldwijd. Het bedrijf verstuurt dagelijks ongeveer 44.000 bestellingen. Het productaanbod van meer dan 2.500 leveranciers omvat alles van elektronica, automatisering en procescontrole tot test- en meetapparatuur en elektrische en mechanische componenten. 

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,24 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2013 afliep. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-components.com. 

Over RS Benelux
RS Components is met 500.000 technische producten dé distributeur in de Benelux. RS levert onder meer kabels, connectoren, gereedschap, pneumatische producten, elektrische, elektronische & mechanische componenten, IT & veiligheid en test- & meetapparatuur. Het gehele assortiment is te vinden op nl.rs-online.com of benl.rs-online.com. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden de volgende dag geleverd. Het moederbedrijf is in 1937 opgericht in Londen en heeft zich in de loop der jaren overal ter wereld gevestigd. Het kantoor in de Benelux is opgericht in 1998.