Persberichten


RS Components neemt nieuwe ISO-TECH digitale oscilloscopen op voorraad die betaalbare en nauwkeurige metingen bieden

Compacte 2-kanaals digitale oscilloscopen maken een snelle en intuïtieve meting mogelijk voor diverse toepassingen

Haarlem, 04 oktober, 2013 - RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, introduceert de ISO-TECH IDS-6000A-U-reeks universele 2-kanaals digitale geheugenoscilloscopen. Naast een bandbreedte van 70 MHz tot 150 MHz biedt de IDS6000A-U reeks een 5,7 inch kleuren-TFT lcd-scherm om het meetproces voor de gebruiker te verbeteren. De IDS6000A-U-reeks heeft een compact en ergonomisch ontwerp en weegt net 2,5 kg, heeft sampling modus, 4000-punts recordlengte, een real-time sampling rate van 250 MSa/s, en een equivalent-time sampling rate van 25 GSa/s waardoor de gebruiker flexibel is bij het bewerken van inkomende signalen. Met verscheidene acquisitiemodi en tot 27 automatische meetfuncties kan de gebruiker snel de nauwkeurige karakteristiek van de golfvormen meten. De IDS-6000A-U-reeks biedt volledige afstandsbediening of data capture via USB en apparaat-interfaces. Het ondersteunt PictBridge zodanig dat, wanneer er via een USB-kabel verbinding is met een compatibele printer, printen via een druk op de knop mogelijk is. Het is ontworpen om de prestatiebalans tussen geheugenlengte en samplesnelheid te optimaliseren. De MemoryPrime technologie maakt 2 Megapoints aan golfvormdata mogelijk. Van deze mogelijkheid kan volledig gebruik gemaakt worden door middel van Horizontal Page Skip- en Set Time-functionaliteiten. De IDS-6000A-U reeks heeft een gebruikersvriendelijke menustructuur en is ontworpen voor gebruiksgemak bij toepassingen zoals in laboratoria en onderwijsinstellingen, producttesten en kwaliteitsborging, service en support, en productontwikkeling en debugging. De IDS-6000A-U-reeks is onderdeel van het assortiment test- en meetapparatuur van ISO-TECH, een huismerk van RS dat een hoge prijs/kwaliteitverhouding biedt met dezelfde specificaties en prestaties als veel van de hoger geprijsde merken.

Over RS

Over RS Components
RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, 's werelds grootste servicedistributeur van elektronica- en onderhoudsproducten. RS is actief in 32 landen en distribueert meer dan 500.000 producten naar één miljoen klanten wereldwijd. Het bedrijf verstuurt dagelijks ongeveer 44.000 bestellingen. Het productaanbod van meer dan 2.500 leveranciers omvat alles van elektronica, automatisering en procescontrole tot test- en meetapparatuur en elektrische en mechanische componenten. 

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,24 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2013 afliep. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-components.com. 

Over RS Benelux
RS Components is met 500.000 technische producten dé distributeur in de Benelux. RS levert onder meer kabels, connectoren, gereedschap, pneumatische producten, elektrische, elektronische & mechanische componenten, IT & veiligheid en test- & meetapparatuur. Het gehele assortiment is te vinden op nl.rs-online.com of benl.rs-online.com. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden de volgende dag geleverd. Het moederbedrijf is in 1937 opgericht in Londen en heeft zich in de loop der jaren overal ter wereld gevestigd. Het kantoor in de Benelux is opgericht in 1998.