Coronavirus verklaring en veelgestelde vragen

coronavirus
Dienstverlening Laatste nieuws

Coronavirus verklaring en veelgestelde vragen

Coronavirus Klant Update: 3 juli 2020

Aangezien de gebeurtenissen met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) dagelijks veranderen, blijven we de wereldwijde ontwikkelingen met betrekking tot de uitbraak volgen en nemen we de nodige stappen in overeenstemming met de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de overheid in elk van de landen waar we actief zijn.

We hebben drie duidelijke doelstellingen:

 1. De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, klanten, leveranciers en bevolking beschermen;
 2. Het beschermen van de levering van diensten aan onze klanten;
 3. Het ondersteunen van onze klanten om zich aan te passen aan de veranderende omstandigheden.

We beschikken over een robuuste, veerkrachtige en flexibele wereldwijde infrastructuur en we herzien voortdurend onze bestaande Business Continuity Plannen om rekening te houden met de zich ontwikkelende omstandigheden. Hier volgt een samenvatting van de acties die we tot nu toe hebben ondernomen:

Beheersing van grote incidenten

 • We hebben een speciaal crisismanagementteam opgericht om onze reactie op de snel veranderende situatie te monitoren en te managen. Dit team bestaat uit onze senior managers en andere inhoudelijke experts.

Bescherming van onze locaties

 • We beperken het aantal externe bezoeken aan onze vestigingen tot een minimum. We vragen onze klanten en leveranciers om ons in deze actie te ondersteunen.
 • We hebben onze IT-capaciteit in al onze markten getest en zijn ervan overtuigd dat we de juiste maatregelen hebben genomen als onze collega's thuis moeten werken.
 • Wat onze distributiecentra betreft, hebben we een wereldwijd distributienetwerk - met distributiecentra in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Zuid-Afrika, Noord-Amerika, Australië, Hongkong, China en Japan - wat betekent dat we onze toeleveringsketen kunnen flexibiliseren. We nemen alle praktische stappen om de normale bedrijfsvoering te handhaven.

Handhaving van onze dienstverlening

 • Met een robuuste, veerkrachtige en flexibele wereldwijde infrastructuur bevinden we ons in een sterke positie om ons snel aan te kunnen passen, zodat we onze service aan onze klanten kunnen beschermen.
 • We hebben een aanzienlijke hoeveelheid voorraad in ons netwerk en onze distributiemogelijkheden betekenen dat we leveringen kunnen omleiden als dat nodig is.
 • Als technologiebedrijf hebben we inmiddels bewezen dat we zelfs als onze klanten en/of onze mensen op afstand werken, kunnen blijven leveren.
 • Zoals u mag verwachten, zien we een toenemende vraag naar persoonlijke beschermingsmiddelen die cruciaal zijn voor het virus. Er is een groot tekort aan gezichtsmaskers op de markt - we zijn hier niet gevrijwaard van. We investeren in extra voorraden op deze gebieden, waarvan vele een langere doorlooptijd hebben, om ervoor te zorgen dat we onze klanten kunnen blijven bevoorraden.

Voorkomen van de verspreiding van de infectie

 • We volgen alle grote evenementen en tentoonstellingen die we moeten bijwonen en nemen de nodige stappen om de veiligheid voorop te stellen.
 • We hebben met onze collega's richtlijnen gedeeld voor het frequent wassen van de handen.We hebben duidelijke procedures voor het geval dat een van onze collega's terugkeert van een risicolocatie, contact heeft met iemand die bevestigd is met het Coronavirus of symptomen vertoont.
 • We hebben maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat we elk risico voor onze collega's in de distributiecentra tot een minimum beperken, terwijl zij hun cruciale rol blijven vervullen om onze voorraad op peil te houden en de bestellingen van de klanten uit te voeren.

Reizen en werken op afstand

 • We zijn gestopt met alle internationale zakenreizen, tenzij het absoluut noodzakelijk is.
 • We ontmoedigen binnenlandse zakenreizen en vragen onze collega's om technologie te gebruiken waar ze kunnen.
 • We ontmoedigen niet-essentiële interne vergaderingen waarbij mensen moeten reizen.
 • We nemen beslissingen over thuiswerk in overeenstemming met het advies van de overheid in elk land en op elke locatie. We hebben al belangrijke tests uitgevoerd om er zeker van te zijn dat we klaar zijn om over te stappen op werken op afstand als dat nodig is.
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen:

V. Heeft u gezichtsmaskers op voorraad?

A. De vraag naar gezichtsmaskers is ongekend hoog en daarom hebben we gezorgd voor extra voorraad.

V. Wat is uw voorraadstatus op het gebied van andere persoonlijke beschermingsmiddelen?

A. We investeren aanzienlijk in die PBM-producten waar we een grotere vraag naar zien dan gewoonlijk. Dat zijn onder andere: Schorten, wegwerphandschoenen, handreinigers en zepen, handdoekjes, multifunctionele doekjes, overalls, herbruikbare beademingsapparatuur, herbruikbare beademingsapparatuur-accessoires en veiligheidsbrillen.

V. Hoe zit het met de beschikbaarheid van de voorraad in het algemeen, anticipeert u op eventuele problemen?

A. We houden onze voorraad nauwlettend in de gaten. We hebben contact gehad met al onze leveranciers om de beschikbaarheid van de voorraad te bevestigen en we hebben er alle vertrouwen in dat we op dit moment in een sterke positie verkeren.

V. Geeft u prioriteit aan de voorraad voor de getroffen regio's?

A. We zien een aanzienlijke toename van de vraag naar producten zoals gelaatsmaskers, handgel en andere persoonlijke beschermingsproducten. We werken samen met onze toeleveringspartners en doen er alles aan om de voorraad op peil te houden. We zullen prioriteit geven aan de toewijzing van gezichtsmaskers voor onze medewerkers en klanten in degetroffen regio'som zo onze bijdrage te leveren aan het helpen van diegenen die daar gezien de situatie het meest behoefte aan hebben.

V. Zijn producten uitandere landen potentieelbesmettingsgevaarlijk?

A. Nee. Mensen die pakketten uit het buitenland ontvangen lopen geen risico om het Coronavirus op te lopen. Op basis van eerdere analyses heeft de Wereldgezondheidsorganisatie verklaard dat het Coronavirus niet lang kan overleven op voorwerpen zoals brieven of pakjes. Wij wachten op aanvullende richtlijnen op dit gebied en zullen onze communicatie hierop aanpassen.