Elektrisch
Elektronica
Proces

Testen en meten, een discipline die alomtegenwoordig is in de industrie

Ongeacht het werkterrein van uw bedrijf, of u nu een technicus, ingenieur, leraar/onderzoeker of onderhoudsagent bent, u heeft meetinstrumenten nodig om uw ontwerpen en installaties te testen, te controleren, te analyseren of problemen op te lossen.

Wat is de opzet van ons Testen- en Metenprogramma?

Ontdek de omvang van ons assortiment test- en meetapparatuur, ingedeeld volgens de meest voorkomende en belangrijkste gebieden van een bedrijf.

Elektrisch: Wij bieden een breed scala aan elektrische veiligheidstestapparatuur om u te helpen bij het meten van wissel- en gelijkstroom en spanning, weerstand, frequentie, capaciteit, harmonischen, actieve en reactieve energie en meer. Van digitale multimeters en klemmeters tot warmtebeeldcamera's en omgevingsmeters, wij hebben de meest uitgebreide productlijn waaruit u kunt kiezen. Of u nu ontwerpt, test, problemen oplost of een diagnose stelt, u vindt altijd de juiste producten.

Elektronica: Of u nu aan het ontwerpen bent, in de productie zit, problemen oplost of een hobbyist bent, het is van cruciaal belang om uw bank te laten uitrusten met de juiste producten. Van basic tot high-end, vindt u alle toonaangevende merken voor oscilloscopen, spectrumanalysetoestellen, stroomleveranciers, multimeters en soldeerstations. Wij bieden ook een uitgebreid portfolio van kwaliteitsaccessoires aan, zodat u de meeste nauwkeurigheid uit uw apparaten kunt halen.

Proces: Een slechte stroomkwaliteit heeft een negatieve invloed op elk systeem dat het aanraakt. Het identificeren van energieverspilling zal u geld besparen. Daarom hebben we professionele apparaten die u helpen bij het begrijpen en interpreteren van energiekwaliteitskwesties zoals spanningsdips en spanningspieken, transiënten, onbalans of harmonischen. Met de juiste temperatuursensoren kunt u er ook voor zorgen dat u uw productie draaiende houdt.


De controle van deze drie gebieden wordt verkregen dankzij kwaliteitsapparaten zoals die u vindt in ons aanbod. Zij garanderen het succes, de duurzaamheid en de bekendheid van uw bedrijf.

Onze partners

Onze samenwerking met toonaangevende merken stelt ons in staat u altijd de meest innovatieve producten aan te bieden.