Onlangs gezocht
  Megger

  Megger

  Megger

  Megger - Elektrische testen vanaf het elektriciteitsnet tot aan het stopcontact

  Megger is een van 's werelds toonaangevende premium fabrikanten van meet- en testapparatuur. We bieden oplossingen om de overdracht van elektrische energie van de energiecentrale tot aan het stopcontact te controleren op veiligheid en functionaliteit. Megger heeft een lange lijst van uitvindingen, zoals Micro-ohmmeters, Isolatietesters en DMM's. De beroemde handbediende inductie-inrichting van Megger staat al generaties lang synoniem voor nauwkeurige isolatiemeting en is in 1889 uitgevonden door onze bedrijfsoprichter Sidney Evershed.

  Gedurende tientallen jaren hebben we ons productaanbod voortdurend verbreed en verdiept. Vandaag kunnen we met trots zeggen dat we een leidende rol hebben gespeeld in meet- en testtechnologie als de fabrikant met veruit de langste traditie en het grootste assortiment. Onze producten combineren vele jaren ervaring, waardevolle feedback van onze wereldwijde gebruikers met de inventiviteit en zorgvuldigheid van onze productontwikkelaars. Elke volgende serie biedt meer veiligheid en betrouwbaarheid.

  Featured products

  The MFT-X1 - made with you in mind

  De nieuwe MFT-X1 - We hebben naar u geluisterd

  • Raak nooit meer zonder stroom met de snelle 4Ahr Li-ion oplaadbare plug-in accupack: De snelste en meest flexibele oplossing voor het verwisselen van batterijen in de branche.
  • Klant-upgradebaar besturingssysteem
  • Gestabiliseerde isolatie
  Meer informatie

  Presentation MFT-X1

  De MFT-X1 introduceert onze eerste generatie platformgebaseerde, door de gebruiker upgradebare MFT's, als aanvulling op de bestaande Megger MFT1700 serie multifunctionele testers.

  MIT-familie

  Diagnostische isolatietest

  Omdat isolatiefouten de meest voorkomende schade aan elektrische apparatuur zijn, is regelmatige isolatietest essentieel voor onderhoud. Echter, de gebruikelijke vergelijking van een isolatieweerstandstest met vooraf bepaalde grenzen kan alleen een goed/slecht resultaat opleveren. Maar is het resultaat 'goed' altijd voldoende? Het antwoord op deze vraag wordt gegeven door een terugkerende testreeks bestaande uit verschillende testmethoden.

  Bekijk hier

  Continuïteits- en lage weerstandstest

  Het doel van een elektrische continuïteitstest is precies dat vast te stellen; het circuit is continu. Elektriciens gebruiken dit om er zeker van te zijn dat er geen draden zijn gekruist bij een verdeeldoos en dat alle verbindingen juist en stevig zijn. Honderden vergelijkbare toepassingen zorgen ervoor dat elektrische continuïteit is vastgesteld of gehandhaafd. Op dezelfde manier worden diodes en andere componenten eenvoudig getest. Vaak is zelfs geen feitelijke meting nodig; de IUT slaagt als een vooraf ingestelde zoemer afgaat

  Bekijk hier

  TDR family

  De ultieme ervaring in runtime- en kabel-lengtemetingen

  Deze methode staat ook bekend als TDR (Time Domain Reflectometry), wat de analyse beschrijft van de kabellengte en reflectiekenmerken van elektromagnetische signalen en golven in elektrische geleiders. Sommige mensen kennen deze technologie ook onder de naam 'kabelradar', omdat het principe inderdaad vergelijkbaar is met een conventionele radar. De lengtemeting van kabels in de elektrische industrie was een van de eerste belangrijke toepassingen.

  Bekijk hier

  Aardetesten

  Megger grondtesters bieden unieke oplossingen voor uw aardingsmetingen. Ze bevatten complete sets meetinstrumenten, meetsnoeren en meetpennen in een robuuste harde koffer - alles wat nodig is voor metingen ter plaatse. De behuizingen van onze aardingsmeetapparaten hebben doorgaans beschermingsklasse IP54 en zijn daarom geschikt voor buitengebruik. Al onze meetinstrumenten zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten

  Bekijk hier