0,00 €

   De elektronica-werkplaats

   Ontdek de nieuwste innovatieve producten op het gebied van
   test- en meettechniek, ESD-controleapparatuur, gereedschap,
   soldeerstations en elektronica-reinigers.

   Nieuwe meetapparatuur voor op de werkbank

   Oscilloscopen, multimeters, voedingen, dataloggers en functiegeneratoren. Alles wat u nodig heeft om uw elektronica-ontwerpen te testen.

   Supercharge uw oscilloscoop: Keysight Technologies 3000T X-reeks
   De 3000T X-reeks biedt een 8,5 inch capacitief touchscreen en zone aanrakingsactivering. Dit is de eerste touch-interface die is toegepast in deze klasse van oscilloscopen. Het vereenvoudigt navigatie, voorziet in documentatie en verhoogt de productiviteit. Profiteer tijdelijk van nieuwe MSO-functionaliteit voor dezelfde prijs als de Keysight Technologies DSO-reeks:
   • Ontvang een oscilloscoop uit de MSO3000T X voor dezelfde prijs als een DSO.
   • Bestel een nieuwe Keysight DSO en ontvang een gratis MSO-upgrade kit door promotiecode S3STAT aan uw winkelwagen toe te voegen.

   ESD-controle en clean room

   ESD geaarde accessoires, continue bewaking van apparatuur en ionisers. Alles wat nodig is om elektro-gevoelige ontlading en de dure schade die dit kan veroorzaken te voorkomen.

   Soldeerproducten

   Ontdek de nieuwe technologische innovaties, soldeer-verbruiksartikelen, tips en bouten van alle grote merken zoals: Weller, RS Pro en ERSA voor uw elektronica werkplaats.

   Specialistisch gereedschap en verbruiksartikelen

   Controleer statische opbouw en voorkom ESD-schade met precisie-instrumenten van hoge kwaliteit, en houdt ontwerpen schoon met elektronica reinigers en bijbehorende coatings van gespecialiseerde merken.

   © RS Components Benelux Stephanie Square Centre | Louizalaan 65, box 11 | 1050 Brussel | BTW: BE 0467.850.695 | RC Bruxelles: 637.337
   02 528 07 70